Опита поражда съвършенство!

От 2016г “С и К Мърчандайзинг” предоставя едни от най-добрите услуги в сферата на мърчандайзинг услугите на клиенти в различни канали за търговия на дребно. Ние сме екип от експерти в търговията на дребно с опит натрупан с години при работата ни в различни компании. Този ни опит ни дава ясна представа за нуждите на всяка компания, която предлага стоки и какво голямо значение има те да са винаги на регала в добър вид, срок и актуална цена! 

Защото липсващият на регала продукт, е неговата потенциална пропусната продажба! 

В годините ние затвърждаваме все повече своите позиции на компания, която предлага персонализирана услуга на своите партньори, вникваме в спецификата на продуктите, които те предлагат и търсим варианти те да са възможно най-добре представени в търговската зала. Изключителното обслужване и придаването на допълнителна стойност на нашите клиенти са част от нашите фирмени цели.

Всичко е за клиентите ни

Безкомпромисното качество и грижа за клиентите са в основата на това, което правим. Ние изграждаме взаимоотношения с клиенти на базата на почтеност, прозрачност и сътрудничество, като същевременно предоставяме гъвкави и ефективни решения, за да отговорим на индивидуалните нужди на всеки наш клиент. Всеки член на екипа на “С и К Мърчандайзинг”, участва в проекти и е на разположение за помощ.

нашите клиенти

Ние си сътрудничим с обширен списък от марки, вариращи от 50-те най-добри международни компании до нововъзникващи марки, които продават стоки в много национални търговски вериги.

КОМПАНИЯТА С&К Мърчандайзинг ООД предоставя широк диапазон от мърчандайзинг услуги за подкрепа на бранд / продуктови линии в търговските обекти и гъвкави модели за прилагане и ценообразуване

КОНТАКТИ